Vastgoedbeheer Rotterdam

Vastgoedbeheer Rotterdam

Vastgoedbeheer Rotterdam

Vastgoedbeheer is een uitgebreide en veelomvattende activiteit waarbij het beheren van een vastgoedportfolio centraal staat. Rotterdam kent tal van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het beheer van vastgoed. Vastgoedbeheer Rotterdam is dan ook een bekende term.

Een betrouwbare partner

Bij het kiezen van een partner voor het beheer van uw vastgoed is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare partner met veel ervaring. Vastgoedbeheer RotterdamLCOR BV is zo’n partner. Zij kunnen u adviseren in het beheer van uw vastgoed en hebben veel ervaring in het verhuren en beheren van woningen, bedrijfsruimtes, kantoren en winkels.

Uitgebreide diensten

LCOR biedt een uitgebreid pakket aan diensten aan. Ze kunnen u adviseren in het beheer van uw vastgoed. Ook kunnen ze verhuuractiviteiten voor u verzorgen, zoals het beheer van huurovereenkomsten, het beheer van huurachterstanden en het afhandelen van geschillen. Daarnaast kunnen ze ook technisch beheer verzorgen, zoals het uitvoeren van inspecties, het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en het beheer van verzekeringen en meer.

Deskundig advies

Bij LCOR kunt u rekenen op deskundig advies op maat. Ze kunnen u helpen bij het verhogen van de waarde van uw vastgoedportfolio, het verminderen van de kosten en het verhogen van de huurinkomsten. Daarnaast kunnen ze u ook adviseren op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Zo kunnen ze u helpen bij het verduurzamen van uw vastgoed en u helpen om energie te besparen.